Bettina’s banankage Post author:Adjustment Post published:April 7, 2021 Post category:Bage / Favoritter / Kage / Nyhed Post comments:0 Comments Bettina’s banankage (Dobbelt portion passer til bradepande) 200 g mel 125 g margarine 250 g sukker 3 modne bananer ( moses) 2 æg 1 tsk natron 1 tsk bagepulver 2 tsk vaniljesukker 1 dl kaffefløde Æg & sukker piskes sammen. De andre ingredienser komme i. Kaffe fløden skal i til sidst. Bages med varmluft ved 200g i ca: 30-35 min Overtrækkes med choklade / Nutella / Kokosmel Tags: bage, banan, chololade, kage, Kokosmel, nutella Read more articles Next PostBettina’s brød med olivenolie, flagesalt og krydderier You Might Also Like Sprøde pomfritter i ovn – Med garanti April 7, 2021 Ovnbagt torsk med stegte kartofler og urtedressing April 7, 2021 Côte du Boeuf April 7, 2021 Leave a Reply Cancel reply Vurdering af opskrift Vurdering af opskrift CommentEnter your name or username to comment Enter your email address to comment Enter your website URL (optional) Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.