Bettina’s brød med olivenolie, flagesalt og krydderier
Italian rosemary Focaccia bread on a marble table top.

Bettina’s brød med olivenolie, flagesalt og krydderier

Bettina´s brød med olivenolie, flagesalt og krydderier

10 g gær
2 tsk salt
6 dl vand
En god sjat surmælks produkt (måske 1 1/2 dl)
Mel, alle slags mel kan bruges, (jeg brugte hvedemel)

Der skal bare røres med en grydeske.

  1. Gær røres med vand, salt og surmælk tilsættes og røres rundt, melet i lidt af gangen, så det bliver en god lind grød.
  2. Sættes til hævning på køkkenbordet i alle de timer der er tid til, men mindst 6 timer. Med klæde over eller låg på skålen.
  3. Røres sammen i skålen og hældes på bagepapir på bradepande, olivenolie hældes over, en god sjat, drysses med flagesalt,
    krydderier, eller hvad man kan li.
  4. Ovnen stilles på 300 grader, lad den varme i en halv times tid, så den er godt varm, brødet sættes ind, midt i ovnen, i 10 min,
    skru herefter ned på 190 grader i ca 25 min.

Leave a Reply