Gullaschsuppe 

Gullaschsuppe 

Gullaschsuppe  (Farmor’s fantastiske opskrift)
4-6 pers.

Ca. 1 kg. oksekød til gullasch (evt. Oksebov )
Ca. 3 porrer i skiver – 4 gulerødder – ca. 8 mellemstore kartofler i tern
200 gr. hk løg – 2-3 fed hvidløg ( knust)
1 grøn – 1 gul og en rød peber i tern
3-4 spsk. olie
2 dåser tomatpuré á ca. 70 gr.
1/2 L tør rødvin
1 1/2 L oksebouillon
2-3 laurbærblade – salt (pas på, fordi bouillonen er salt i sig selv )
cayennepeber og paprika

  1. Kødet svitses i olien, derefter de hakkede løg + hvidløgene
  2. Lidt salt cayennepeber og paprika drysses over samt laurbærbladene
  3. Peberfrugterne kommes ved samt porrer, gulerødder og kartofler
  4. Tomatpuréen tilsættes samt rødvin og bouillonen
  5. Koges til kødet er mørt ca. 1 1/2 – 2 timer

    PS: Spis noget godt hjemmebagt brød til

Leave a Reply